Wysłany: Sro Cze 13, 2007 5:04 pm Temat postu: IV warsztaty bobrowe
Zapraszamy na czwarte warsztaty dotyczące "Opracowania planu zarządzania dla gatunku bóbr". Spotkanie odbędzie się w dniach 20-22 czerwca br., w hotelu "SEEHOTEL", Gizewo 38, 11-707 Warpuny.
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 12:10 pm Temat postu:
Dzień dobry !
Chciałem się dowiedzieć, kiedy i gdzie będą następne warsztaty. Nie dotarłem dotychczas na żadne, bo nie wiem czy mogę jako "niezrzeszony" obecnie z żadną placówką naukową uczestniczyć i w jakim charakterze. "Gruszek w popiele na zasypiam" i ma co prawda dwie (wspólne) publikacje o bobrach (ostatnia z 2006 r. teraz wydana w rocznikach AR Poznań) ale brak trochę śmiałości i wiary w siebie. Amatorsko śledzę historię bobra od 1995 r. w literaturze i terenie, ale nie umiem odpowiedzieć sobie na pytanie czy to dosyć, aby uczestniczyć w wartszatach bobrowych i podejmować jakieś dyskusje (bo pewnie tak trzeba). Pozdrawiam Bastek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach You can attach files in this forum You can download files in this forum